Pagina header

Over iSize

Internetbureau iSize is begonnen met het maken van bedrijfswebsites. Dat doen we natuurlijk nog steeds, maar we staan ook vooraan bij de vele snelle internetontwikkelingen. Zoals de enorme groei van het aantal webshops. En de ongekende mogelijkheden van deze online winkels. Ons land loopt voorop als het gaat om online winkelen en daar helpen wij graag aan mee.

iSize heeft al veel verschillende webshops gemaakt. Van basiswinkels tot zeer uitgebreide vormen, natuurlijk voorzien van betrouwbare bestel- en betaalmogelijkheden. Naast het realiseren van bedrijfswebsites en webshops is het ontwikkelen van Apps een belangrijke werkgebied. iSize ontwikkelt veelal apps om bedrijven in staat te stellen om informatie te delen of om bijvoorbeeld apparaten als Smart TV’s en thermostaten in huis te bedienen.

Onze expertise wordt continu uitgebreid door het ontwikkelen en bouwen van nieuwe webshops, Apps en websites die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Daardoor blijven we scherp en up to date. En bieden we u altijd de juiste oplossingen voor uw vragen en ideeën.

Vrijblijvend eens van gedachten wisselen?

Dat kan natuurlijk altijd! Wij staan open voor al uw ideeën en gaan graag met u in gesprek. Ook delen wij graag onze kennis met u over de nieuwste technieken in internetland. Dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, natuurlijk met een een Deventer koek.

Bel ons eens en maak een afspraak

Onze klanten
HOME