Pagina header
#

Webdesign

Uw huisstijl overbrengen op uw klanten en bezoekers

De look & feel van uw website is de eerste en allesbepalende indruk van uw bedrijf. Uw huisstijl, visie en missie moeten er luid en duidelijk in doorklinken. Wat u doet, waar u goed in bent en waarom de bezoeker nu juist met u zaken moet doen. What’s in it for me? Dat vereist creativiteit, originaliteit en overtuigingskracht in beeld, kleurgebruik, tekst, indeling en navigatie. Kwaliteiten en technieken die ons jonge creatieve team tot in haar vingertoppen beheerst.

Bekijk tarieven

Webontwikkeling

Voor elk probleem een online oplossing

Size denkt niet in problemen, maar in vragen, ideeën en oplossingen. Wij zijn nieuwsgierig naar uw vragen en vormen die om tot concrete en haalbare ideeën. Om die te ‘vertalen’ naar fantastische, creatieve online oplossingen. Natuurlijk compleet op maat en volgens uw maatstaven. Ons ‘brains team’ maakt gebruik van de nieuwste technieken en codestandaards. Zo zorgen wij ervoor dat uw website opvalt en door een overtuigende call to action, scoort en rendeert.

Bekijk tarieven
#

Hoe gek u het ook bedenkt, wij bouwen het!

Wij zijn helemaal gek van ons beroep en hebben van een uit de hand gelopen hobby ons werk gemaakt. Een opdracht kan voor ons niet moeilijk genoeg zijn. We houden namelijk van uitdagingen. Vandaar, hoe gek u het ook bedenkt, wij bouwen het! Elke dag weer werken wij aan mooie uitdagingen die we voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes om een website of oplossing zo goed mogelijk online te laten werken. Hebt u een mooie uitdaging voor ons?

Daag ons uit!

Onze voordelen

Ons werk is onze hobby. Wij willen van elke oplossing of website een daverend succes maken en gaan daarom een stap verder. De laatste technieken worden gebruikt, de nieuwste snufjes en de beste hosting. Uw oplossing of website is bij ons in zeer goede en veilige handen.

App ontwikkeling

Altijd alle informatie op zak door onze apps

Een App moet op elke telefoon werken, ongeacht het merk. Dat vinden wij tenminste wel. Vandaar dat wij uw App geheel volgens alle standaards voor elk mobiel besturingssysteem bouwen. Uw idee of oplossing wordt door ons compleet mobiel gebouwd en voorzien van de allernieuwste technieken. Daardoor geven wij de bezoeker of klant een zo goed mogelijke ervaring met uw App.

Bekijk tarieven
#
#

SEO

Wij helpen u op de weg omhoog

Uw website moet snel vindbaar zijn. Door de inzet van SEO-technieken en -teksten helpen wij u op de weg omhoog in de zoekmachines. Bij SEO, zoekmachine optimalisatie, gaat het over hoe de structuur, inhoud en techniek op uw website zijn opgebouwd. Over link building. En over bij uw tone of voice passende teksten die de juiste (aantallen) trefwoorden bevatten. Vooraf vastgesteld via zorgvuldige analyses. En, als uw website live is, regelmatig gemonitord voor een optimale effectiviteit.

Bekijk tarieven

Kom over uw idee praten & daag ons uit!

Wij denken graag met u mee en helpen u een of meer stappen verder te zetten. Vrijblijvend met u brainstormen houdt ons scherp, geeft ons nieuwe kennis uit de markt en zorgt ervoor dat wij u in de toekomst nog betere oplossingen kunnen bieden. De koffie staat klaar! Wacht daarom niet langer, neem contact met ons op en maak vandaag nog een compleet vrijblijvende brainstormafspraak!

Afspraak maken
Onze klanten
HOME